Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Ask.fm Hesabı Nasıl Kapatılır Silinir

Toplumsal paylaşım siteleri içinde yer edinen önder sitelerden birisi de kuşkusuz Ask.fm ismindeki internet sitesidir. Üye olan insanların birbirlerine muhtelif alanlarda sualler sorarak vakit geçirdiği Ask.fm internet sitesinin en fazla online olunan internet sitelerden birisi olduğu belirtildi. Bilhassa çok fazla zamanını çalmasından ötürü bir hayli fert Ask.fm aboneliğini kapatmak istemektedir. Kapatma fonksiyonunun nasıl tatbik edildiğini bilmiyorsanız makalemizin devamından bu mevzu ile alakalı bilgi elde edebilmeniz olası. Sadece yapacağınız birkaç adım ile hesabınızı silebilirsiniz.

Ask.fm hesabınızı kapatmak adına ilk olarak kullanıcı adınız ve şifreniz ile beraber sayfaya giriş yapınız hemen sonra sağ üst bölgesinde yer alan ayarlar sekmesine giriş yapın. Oluşturulan pencerenin sağ alt bölgesinde yer alan hesabı dönem dışı bırak butonunu tıklamanız niteliğinde hesabınız kapatılacaktır. Feysbuk ve twitter üstünden kayıt olduysanız facebook ve twitter hesabınızda yer alan uygulamaları silere hesabınızı silebilirsiniz.
Ask.Fm sitesini özleyip tekrar geri dönmek isterseniz aynı işl başta kayıt olduğunuz gibi kayıt olmanız gerekmektedir. Facebook sitesinden sonra en çok kullanılan sitenin bu site olduğunu bilmenizi isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.