Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Ece Erken Kimdir Boyu Yaşı Kaç Mavi Şeker

Ece Erken Türk TV kanallarının en popüler kadın spikerlerinden biridir. Son günlerde yaşamış olduğu aşklarla gündeme gelmiş olmasından ötürü sizlere meşhur spikerin yaşamı ile alakalı informasyon vermeye karar verdik. Sayfamızdan Ece Erken hakkında çok sayıda bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ece Erken doğum zamanı 11 Mayıs 1978’dir. Çorlu şehrinde doğmuş olan Ece Hanım İstanbul ilinde yaşam sürmeye devam ediyor. Hemen hemen 12 yaşlarındayken Kıbrıs Bayrak Radyo Televizyonda spikerlik yapmaya başladı. İlerleyen senelerde İstanbul şehrine geldikten sonra en beğenilen müzik kanallarından biri olan Kral televizyon ekranlarında spikerlik yapmaya başladı. 1 Eylül 2008’de Tuncer Öztarhan’la evliliğe ilk adımını attı. Ama 2009’da yaşamış olduğu sorunlardan dolayı boşandılar.
Ece Erken ATV kanalında spikerliğini icra ettiği Mavi Şeker isminde program sayesinde popülerliğinin en üst düzeyini gelebilmiştir. Bir müddettir ekranlardan uzak olan sunucunun yeni projelerle seyirci karşısına çıkacağı konuşulanlar arasında yer alıyor. Başarılı sunucuya meslek hayatında başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.