Perşembe, Ekim 23, 2014

Textual description of firstImageUrl

Meryem Sarah Uzerli Kimdir Boyu Yaşı Kaç Hürrem

Meryem Sarah Uzerli Muhteşem Yüzyıl adlı televizyon dizisinde hayat verdiği Hürrem Karakteri sonrasında popüler bir isim vaziyetine ulaşmış olan kadın oyuncudur. Geçtiğimiz günlerde tekrardan gebe olduğuna dair söylentilerin çıkmış olmasından ötürü en fazla gündeme gelen adlardan birisi vaziyetine ulaşmıştır. Makalemizden meşhur oyuncunun yaşamı ile alakalı bütün ayrıntılı malumatlara ulaşabilirsiniz. Bir süredir yurt dışında olan oyuncunun yeni projelerde yer almak için Türkiye'ye geri geleceği konuşulmaktadır.

Meryem Sarah Uzerli 1983 senesinde Almanya’da hayata merhaba dedi. Kendisi 1.72 uzunlukta ve 55 kg yükünde olup deniz mavisi gözlere haizdir. En estetik hanımefendiler içinde yer edinen Meryem Sarah Uzerli hem bayanların aynı zamanda adamların en fazla sevdiği adlar içinde yer almıştır. Muhteşem Yüzyıl isimli dizi haricinde daha fazla bir hayli projede rol almıştır. Kendisinin rol aldığı projelerin büyük bölümüne makalemizin devamında yer verilmiştir. Kendinin Can Ateş Bey ile beraber olduğunu biliniyor. Ünlü isimler hakkında yeni bilgiler çıktıkça sizlerle paylaşılacaktır.
Birçoğunuz Meryem Hanım hakkında eminiz daha fazla bilgiye sahiptir. Özellikle kendisini yakından takip edenlerin öğrendiklerini bizlerle paylaşmasını temenni ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuza gelecek cevabı takip etmek için Beni bilgilendir kutucuğuna tıklayabilirsiniz.